2012. július 14., szombat

John Cena újra bajnok lesz?

Minden bizonnyal John Cena a 2012-es esztendőben 11. alkalommal is a WWE bajnoka lesz. A pankrátor az áprilisi WrestleMania óta hatalmas népszerűségre tett szert, így újra ő lett a szervezet arca, nem mellesleg jövő héten megszerezheti a Money in the Bank-táskát.

A 2011-es esztendő John Cena karrierjének egyik legnehezebb éve volt. A harmincöt esztendős pankrátort a Rock miatt megutálták a szurkolók, nem mellesleg több fontos mérkőzést is elveszített. A múlt évi Money in the Bank és SummerSlam elnevezésű előfizetéses adásban CM Punk-tól szenvedett vereséget, mindkét összecsapás tétje a WWE bajnoki címe volt. A vereségek és a szurkolók ellenszenve miatt a szakértők kész tényként közölték, hogy Cena hamarosan heel karakter lesz, nem mellesleg új arca lesz a WWE-nek.

Cena nem adta fel a harcot, még akkor sem, amikor a TLC PPV adásra nem jutott neki mérkőzés. A 2008-as Survivor Series óta az volt az első előfizetéses adás, amelyen nem szerepelt Cena! ”West Newbury büszkesége” a 2012-es évet sokkal jobban kezdte, nem mellesleg a Kane elleni viszályában megmutatta, hogy hatalmasat tud küzdeni. A Rock elleni viszályából a várakozásoknak megfelelően nem jöhetett ki győztesen, így a WrestleManián elveszítette pályafutása legfontosabb mérkőzését. Vince McMahon a viszály alatt végig Cena győzelmét favorizálta, de pár nappal a mérkőzés előtt úgy határozott, hogy a Rock nem veszíthet saját közönsége előtt.

Az összecsapás utáni első Raw adásban megjelent Brock Lesnar, akivel egy hatalmas mérkőzést vívott az Extreme Rules-on. Cena azon a mérkőzésen elnyerte a szurkolók tiszteletét. A Lesnar elleni viszály után Cena népszerűsége kezdett helyreállni. A John Laurinaitis elleni mérkőzésekkor már egyértelműen élvezte a szurkolók bizalmát.

A hatalmas népszerűségnek örvendő Cena július 15-én élete első Money in the Bank mérkőzésén fog szerepelni és a ”tapasztalatlansága” ellenére a találkozó egyik legnagyobb favoritjának számít. Amennyiben Cena megszerzi a MITB-táskát, akkor hamarosan világbajnok lehet. A pankrátor eddig 10-szer hódította el a WWE bajnoki címét, nem mellesleg 2-szer a Nehézsúlyú világbajnoki övet is a derekára csatolhatta. Vajon John Cena világbajnok lesz?



Forrás: http://www.wwe.abbcenter.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése