2012. július 16., hétfő

RAW Money In The Bank létrás meccs eredménye

Csak azt írom le ami RAW Money In The Bank - Kane vs Chris Jericho vs The Miz vs Big Show vs John Cena meccs volt!

A Money Un The Bank-et 2012. július 15-én Phoenix városában, Arizona államban rendezték meg, ahol furcsán kevés mérkőzés volt bejelentve, de azok eléggé ígéretesnek bizonyultak. A WWE szokásához híven megrendezte a Pre-Show mérkőzést, amivel elindult a show. Matt Striker és Scott Stanford köszönt minket és mondanak pár szót a a következő küzdelmekről, amiben eldől a WWE és a Nehézsúlyú Bajnoki öv sorsa, valamint az, hogy John Cena igazat mondott e és a legelső létrás mérkőzésén kiérdemli e a Mr. Money In The Bank nevet.





RAW Money In The Bank - Kane vs Chris Jericho vs The Miz vs Big Show vs John Cena

Sorrendben bevonulnak a küzdőfelek, utoljára érkezett meg John Cena, akiről már mindenki tudja, hogy ez lesz a legelső Money In The Bank mérkőzése. A gong megszólalása után egyértelműen Cena nekiesett Show-nak, Kane pedig Jericho-nak, The Miz a táskáért indult, ám John visszaért a ringbe és megakadályozta. Gyorsan fokozódtak az események Show a szokásához híven hamar a Chokeslam-mel próbálkozott, de Chris elhajolt előle és adott a Világ Legnagyobb Sportolójának egy Codebraker-t, majd Cena szétszerelt egy kommentátori asztalt és egy AA-t adott az óriásnak. Miz és Kane pedig létrákat hordtak oda és valósággal betemették az óriást. Jericho mászott a táska után, de Miz leszedte, ám ez rossz döntés volt, mert egyből kapott egy Walls Of Jericho-t. Chris nem engedett be senkit a szorítóba, Kane egyből leütötte egy létrával, Cenát pedig rúgta, közben Miz indult a táska után. De őt is megállították és folytatódott a csata, hogy ki lesz Mr. Money In The Bank. Cena erőre kapott és egy duple 5 Knouckle Shuffle-t osztott ki Miz-nek és Chris-nek. Kane érkezett, aki megtámadta John-t, ám ez Cena egy Attitude Adjustment adott neki méghozzá a létrán fekvő The Miz-re. Chris Jericho állított a létárt, de nem sikerült neki megszerezni a szerződést, mert Big Show tért vissza a szorítóba. Show nekivagdal a létrákat az ellenfeleinek, majd maradt egyedül Cenával a ringben és kivégzést tartott. 
Show a köteleken kívülre ment és egy óriási létrát hozott ki, ami pont neki való. Középre állította és mászni kezdett, vele szemben pedig Kane tűnt fel, majd elkapták egymás nyakát Chokslamre készülve, de Kane egy pofon után leesett. Cena is megpróbálta leszedni az óriást, de ő egy fejelés után zuhant le, Chris Jericho pedig egy székkel ütötte Show-t amíg le nem esett. Cena és Jericho másztak fel a hatalmas létra legtetejére, ahol Cena felkapta a nyakába John Chris-t, de az AA nem sikerült, mert Jericho a hátára mászott és bevitte a Sleeper-t. John nyakát szorította Y2J, de movább mászott a táska felé, majd egyszer csak feltűnt Miz a semmiből, de őt egy ütéssel elintézték. Cena leesett és egyszerre kapták el a táskát Chris és Miz, próbálták megszerezni, de egyszercsak Show felmászott és adott egy W.M.D.-t Jericho-nak, majd ledobta Miz-t is. Cena termett fenn, aki a táskával ütötte Show fejét, az óriás pedig leesett. Cena pedig nem levette a táskát, hanem elszakadt a tartólánc. 
John Cena legelső Money In The Bank mérkőzését megnyerte, szóval bárhol és bármikor kihívhatja a jelenlegi Bajnokot, CM Punk-ot. 
Ezekkel a pillanatokkal ért véget a Money In The Bank, hétfőn megrendezik a 999. RAW adást és a következő PPV pedig a Summerslam lesz.



Forrás: http://www.wwe.abbcenter.com


Hát én annyira örülők annak,hogy John Cena nyerte meg a Money In The Bank létrás meccset!Vajon mikor fogja beváltani a táskát?És újra WWE Bajnok lesz?Lehet,hogy a Summerslam-en ki fog derülni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése